Google+
Pinterest

Az OMEGAPLAST KFT. - GOP-2.1.1-12/B-2013-1187

Az ebesi székhelyű OMEGAPLAST Kft. több mint 66 millió Ft vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretén belül. Az 50 %-os támogatásban részesülő vállalkozás a telephelyének komplex fejlesztését tűzte ki céljául, a számára nélkülözhetetlen eszközök beszerzése mellett. 

A cég 1989 óta foglalkozik üvegszál erősítésű poliészter termékek gyártásával. A pályázatban vállalt fejlesztések által olyan komplexumot kívánnak létrehozni, amely nemcsak kényelmesebb és hatékonyabb munkavégzést biztosít, hanem fokozza az emberek biztonságérzetét is. A beruházás által az épület komplex energetikai korszerűsítése –hőszigetelés, tetőszigetelés, nyílászáró csere, napelemes rendszer - mellett a terület burkolt felületeinek felújítására és eszközbeszerzésre is pályáznak. 

Projektadatok:

Projekt megnevezése: Az OMEGAPLAST KFT. piacképességének javítása műhelyépületének és eszközparkjának fejlesztése által

Projekt azonosítója: GOP-2.1.1-12/B-2013-1187

Támogatás mértéke: 66.778.000 Ft

Kedvezményezett neve: OMEGAPLAST KFT. 

Címe: 4211 Ebes Tanya 92.

Honlap: www.omegaplast.hu

3. Sajtóközlemény Omegaplast Kft. a nyitásról (pdf)

5. Sajtóközlemény Omegaplast Kft. zárásáról (pdf)

Képek az elkészült beruházásról

[sigplus] Kritikus hiba: A keretrendszernek nincs megfelelő fájlrendszer-jogosultsága, hogy elérje a megadott root/images/palyazat/kepek alapmappát, esetleg a mappa nem is létezik.

Táblák - B

[sigplus] Kritikus hiba: A keretrendszernek nincs megfelelő fájlrendszer-jogosultsága, hogy elérje a megadott root/images/palyazat/b alapmappát, esetleg a mappa nem is létezik.

Táblák - D

[sigplus] Kritikus hiba: A keretrendszernek nincs megfelelő fájlrendszer-jogosultsága, hogy elérje a megadott root/images/palyazat/d alapmappát, esetleg a mappa nem is létezik.

Présgép

[sigplus] Kritikus hiba: A keretrendszernek nincs megfelelő fájlrendszer-jogosultsága, hogy elérje a megadott root/images/eszkozok/presgep alapmappát, esetleg a mappa nem is létezik.

Keverő

[sigplus] Kritikus hiba: A keretrendszernek nincs megfelelő fájlrendszer-jogosultsága, hogy elérje a megadott root/images/eszkozok/kevero alapmappát, esetleg a mappa nem is létezik.

Bejelentkezés

dfg